O NAMA

Vulkanizer „Đuraš“ je obrt specijaliziran za gume na svim vrstama vozila. Svoju 56 godišnju tradiciju temelji na iskustvu meštra Mata Đuraša koji je 1958.godine nakon završene obrtničke škole i specijalizacije kod glavnog meštra Mađara Pište Bachi postao zaposlenik „Auto Dubrovnika“. U to vrijeme „Auto Dubrovnik“ je bio veliki servisni centar koji je zapošljavao najbolje majstore iz dubrovačke regije. Godine 1984. otvara svoj vulkanizerski servis u Župi Dubrovačkoj , te svoje znanje prenosi na sina, a poslije i na ostale zaposlenike. Servis se 1994.godine premješta u Dubrovnik na današnju lokaciju.

Također čast nam je ovom prilikom obavjestiti Vas da je od veljače 2014. godine vulkanizerska radnja “Đuraš” (sada Vulkanizer auto moto gume) ušla u svjetski poznati lanac servisa VULCO, u vlasništvu GOODYEAR grupacije. Kvaliteta našeg vulkanizerskog servisa je priznata od stručnjaka GOODYEAR grupacije u koju spadaju poznati brandovi guma: GOODYEAR, DUNLOP, FULDA i SAVA. Ono što Vi vozači dobivate našim ulaskom u ovu grupaciju je još veće zalaganje naših djelatnika i naravno najbitnije još povoljnije cijene guma iz GOODYEAR grupacije.

[pullquote-right]Da bi zadovoljili standarde ove grupacije kupili smo novi stroj za montažu guma do čak 27cola, idealnog za montažu nisko profilnih guma za ALU felge velike colaže kao i RFT, MOTO i SUV guma.[/pullquote-right]

Osim ovog noviteta uz već navedene brandove i ovog proljeća kreće akcija poznatih brandova BRIDGESTONE (FIRESTONE, KUMHO), MICHELIN (KLEBER, BF.GOODRICH) te CONTINENTAL (SEMPERIT, UNIROYAL) u svim komercijalnim dimenzijama. Uz to očekujte uskoro i povoljnije uvjete brandova PIRELLI (METZELER), japanskih marki TOYO i YOKOHAMA, te južno korejskog branda HANKOOK.

U servisu je zaposleno pet majstora i dvije djelatnice, koji će vam svojom stručnošću i ljubaznošću u svakom trenutku izaći u susret.

I ne zaboravite gume su jedini kontakt Vašeg vozila sa cestom, zato se uvijek prije odluke kontaktirajte sa našim stručnim osobljem.

Ponedjeljak - Petak
od 08:00 do 16:00
Subotom od 08:00 do 12:00
tel/fax:020/418-955
mob: 095-913-7349

Hebranga b.b. (RK. Srđ)
20000 Dubrovnik
Vlasnik: Nikola Vojvodić
email: automotogumedubrovnik@gmail.com