O NAMA

Vulkanizer „Đuraš“ je obrt specijaliziran za gume na svim vrstama vozila. Svoju 56 godišnju tradiciju temelji na iskustvu meštra Mata Đuraša koji je 1958.godine nakon završene obrtničke škole i specijalizacije kod glavnog meštra Mađara Pište Bachi postao zaposlenik „Auto Dubrovnika“. U to vrijeme „Auto Dubrovnik“ je bio veliki servisni centar koji je zapošljavao najbolje majstore iz dubrovačke regije. Godine 1984. otvara svoj vulkanizerski servis u Župi Dubrovačkoj , te svoje znanje prenosi na sina, a poslije i na ostale zaposlenike. Servis se 1994.godine premješta u Dubrovnik na današnju lokaciju.

Također čast nam je ovom prilikom obavjestiti Vas da je od veljače 2014. godine vulkanizerska radnja “Đuraš” ušla u svjetski poznati lanac servisa VULCO, u vlasništvu GOODYEAR grupacije. Kvaliteta našeg vulkanizerskog servisa je priznata od stručnjaka GOODYEAR grupacije u koju spadaju poznati brandovi guma: GOODYEAR, DUNLOP, FULDA i SAVA. Ono što Vi vozači dobivate našim ulaskom u ovu grupaciju je još veće zalaganje naših djelatnika i naravno najbitnije još povoljnije cijene guma iz GOODYEAR grupacije.

Da bi zadovoljili standarde ove grupacije kupili smo novi stroj za montažu guma do čak 27cola, idealnog za montažu nisko profilnih guma za ALU felge velike colaže kao i RFT, MOTO i SUV guma.

Osim ovog noviteta uz već navedene brandove i ovog proljeća kreće akcija poznatih brandova BRIDGESTONE (FIRESTONE, KUMHO), MICHELIN (KLEBER, BF.GOODRICH) te CONTINENTAL (SEMPERIT, UNIROYAL) u svim komercijalnim dimenzijama. Uz to očekujte uskoro i povoljnije uvjete brandova PIRELLI (METZELER), japanskih marki TOYO i YOKOHAMA, te južno korejskog branda HANKOOK.

U servisu je zaposleno pet majstora i dvije djelatnice, koji će vam svojom stručnošću i ljubaznošću u svakom trenutku izaći u susret.

I ne zaboravite gume su jedini kontakt Vašeg vozila sa cestom, zato se uvijek prije odluke kontaktirajte sa našim stručnim osobljem.